AllRoundAnimals Farm

Het trainen met veel verschillende diersoorten maakt een betere trainer van je.

Een leven lang met en voor dieren! Grootgebracht in een gezin wat draaide om honden showen en fokken, pony’s en later paarden. Opgeleid als instructeur paardrijden, trainde ik dressuur- en westernpaarden en runde ik jarenlang een manegebedrijf. Dit combineerde ik met het trainen van border collies voor het schapen drijven met een eigen kudde heideschapen. Ik maakte kennis met clickertraining rond 1998 en ging veel op pad om er meer over te leren o.a. bij Kay Laurence en ging ermee aan de slag bij paarden.

Na verkoop van het manegebedrijf heb ik de opleiding Kynologisch Instructeur gedaan. Ik bleef privélessen geven aan ruiters in rijden, grondwerk/horsemanship en clickertraining. Na een poos een kaasboerderij gerund te hebben zijn wij overgestapt op begrazing met onze Brandrode runderen en ligt mijn focus weer helemaal op het trainen van (mensen met hun) dieren binnen mijn bedrijf AllroundAnimals.

In 2019 ben ik naar het eerste Dierentrainers Congres geweest en dat inspireerde mij de opleiding tot Dierentrainer te volgen. Hier vond ik verdieping in mijn ervaring met het trainen met veel verschillende diersoorten voor verschillende doeleinden.

Door het volgen van deze opleiding kreeg ik weer zin in het verder trainen van mijn eigen dieren, maar ook om door te geven aan anderen.

Daaruit voortvloeiend kwam het idee om mijn dierenboerderij ook open te stellen voor studenten van de Dierentrainers Academie, waardoor studenten, naast theoretische kennis, nog meer praktijkervaringen kunnen opdoen.

We hebben op onze AllroundAnimals Farm Brandrode koeien maar ook een mini-osje, (mini)paarden, geiten, kippen, een ezel, 4 honden en alpaca’s waar we ook wandelingen mee doen. Het trainen van veel verschillende diersoorten maakt mij steeds weer een betere trainer en die kennis en ervaring deel ik graag!

Als we elkaar treffen zal je zien dat ik een gepassioneerd mens ben die leeft voor en met dieren om mij heen. Ik verheug me er nu al op jullie een onvergetelijke dag te bezorgen en nodig je dan ook graag uit met mijn dieren te komen trainen!