Sonja van Leeuwen

Sonja van Leeuwen

Ik heb de Katten Academie opgericht, ben paraveterinair, kattentrimster en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en kat.

Na jarenlang als paraveterinair te hebben gewerkt heb ik samen met Sacha Gaus en Drs. Margit Bossard de opleiding tot Feline Gedragstherapeut opgericht bij de Martin Gaus Academie.

In 2015 ben ik zelfstandig verder gegaan met de Katten Academie en probeer ik, samen met mijn collega-gedragstherapeuten in Nederland, steeds meer begrip te krijgen voor het (normale) natuurlijke gedrag van katten en eigenaren te begeleiden hun kat(ten) beter te begrijpen.

Vanaf 1 april 2020 valt de Katten Academie weer onder de Martin Gaus groep, die ondertussen is uitgegroeid naar een brede Academie voor alle diersoorten. Ook hebben we een keurmerk voor Dierenwelzijn, het Martin Gaus Keurmerk. Onderdeel van het keurmerk is de rol van de keurmerkdragers als leerbedrijf voor de studenten, de toekomstige dierprofessionals.

Wil je meer over mij weten, klik dan hier