Vollekr8

Leren en presteren gaan bij mij hand in hand als het gaat om duurzaam groeien.

Ik ben oprichter van het bedrijf ‘Vollekr8’ en samen met onze professionals geloven we in de combinatie van krachtig leiderschap. Ik zet mensen graag vol in hun kracht en motiveer ze gestelde ambities te halen en doelen te realiseren. 

Mijn uitgebreide achtergrond in de ontwikkeling van managers, leiders en coaches, zet ik met veel passie in om oplossingen te vinden voor management- en organisatievraagstukken. Sinds 2015 ben ik Master Coach Actieleren. Collega’s, klanten en deelnemers beschrijven mij als krachtig, enthousiast, inspirerend, en motiverend. We organiseren met regelmaat inspiratiesessies, workshops en netwerken. 

Zelfkennis (intra-persoonlijke intelligentie) en inzicht krijgen in jezelf. Onderzoeken waar je goed en minder goed in bent. Betekenisvol samenwerken. Je sterke en zwakke kanten (her)kennen. Weten waar je eigen interesses liggen, wat ontwikkelpunten zijn en welke doelen nog bereikt moeten worden. Allemaal termen die passen bij een goede dierentrainer dus daar hebben de Dierentrainers Academie en Vollekr8! veel raakvlakken. Niet alleen individueel leren maar samen leren is de route naar persoonlijke ontwikkeling en geeft zichtbare resultaten jezelf en/of de organisatie waar je voor gaat werken.

De Dierentrainers Academie heeft mij gevraagd een bijdrage te leveren als het gaat om duurzaam groeien van dierentrainers. Leren en presteren gaan bij mij hand in hand. Vol in je kracht komen vanuit de mindset: iedere dag beter. Ik help je graag een betere versie van jezelf te worden!