Ik vind het leuk inzicht te geven over de verschillende vormen van het trainen van dieren.

Door mijn jarenlange ervaring als Dierentrainer bij Ouwehands Dierenpark neem ik studenten van de Dierentrainers Academie graag op een interactieve manier mee in mijn wereld. Ik film graag trainingen en gebruik deze om mijn inzichten met studenten te delen. Uiteraard wordt er eerst van je gevraagd je eigen visie te geven.  Op deze manier zijn studenten actief bezig met het bedenken van oplossingen en krijgen ze inzicht over de verschillende vormen van het trainen van dieren.

Ouwehands Dierenpark

Sinds 1998 ben ik werkzaam voor Ouwehands Dierenpark, begonnen als roofdierenverzorger, daarna zeeleeuwentrainster, trainingscoördinator afdeling Edutainment, teamleider afdeling Edutainment, specialist zeeleeuwentraining en vaste invalskracht afdeling vogels. Ik train nog steeds de dieren in Ouwens Dierenpark.

Opleidingen

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd: beginnend beroepsbeoefenaar veehouderij aan het MBO Agrarisch opleidingscentrum Alkmaar, paraveterinair aan Aeres Barneveld en ben afgestudeerd gedragstherapeut voor papegaaien en trainingsdeskundige voor dieren behaald bij de Tinley Academie.


Vrije tijd

Mijn vrije tijd benut ik graag met mijn gezin, ook wandel ik graag met mijn honden in het bos. Ik hou van koken en verras daar graag mijn vrienden mee!

Mensen beschrijven mij als een sociaal persoon, leergierig, oog voor detail en een positieve instelling. Je zal deze eigenschappen zeker herkennen tijdens mijn gastles!