Interview met Toinny Lukken van Dierentrainers Academie
Gepubliceerd op: 14 januari 2021

Hester Tielrooy heeft me uitgedaagd om in een Zoom meeting te vertellen over mijn passie: mensen inspireren om verbinding te maken met hun dier(en). Nou dat is niet tegen dovemansoren gezegd! Ik vertel graag over mijn vak als dierentrainer en het opleiden van mensen tot dierentrainer.

Maar ik vertel nog liever over hoe dieren mij raken en wat het met me doet. Zij zijn de motor van mijn motivatie en passie dit vooral over te dragen aan mensen. Opdat het leven en welzijn van dieren op een hoger niveau komt. Ze hebben mij zoveel geleerd. Ik ben trots dat ik ze nu ook iets terug mag geven en hier mag vertellen over wat dieren in je los maken.

Hopelijk raak ik, samen met Hester een snaar in je. Hieronder het interview. Geniet ervan!

Meer nieuws:

30 nascholingspunten workshop Een Click met Kippen

De 1-daagse workshop ‘Een Click met Kippen’ is vanaf nu geaccrediteerd door de CKI (Commissie Kynologisch Instructeur) van de Raad van Beheer met 30 nascholingspunten in de categorie A. Wil je serieus aan de slag en je trainingsvaardigheden verbeteren als bijvoorbeeld...

Lees meer
Echt contact met je kat

Interview Toinny Lukken in Kattenmanieren Natuurlijk: er zijn einzelgängers die nauwelijks prijs stellen op menselijk gezelschap, maar in de regel mag je ervan uitgaan dat jouw kat het fijn vindt om aandacht van jou te krijgen. Dat kan door hem voer of een aai over...

Lees meer
De Honden karavaan magazine

Een click met kippen! Wil je wat over het trainen van honden leren dan zou je eigenlijk eens met andere dieren moeten gaan werken. Zeker wanneer je iets wilt leren over ‘op het juiste moment bekrachtigen’ kun je veel halen uit trainen met een ander diersoort. Daarom...

Lees meer