Robin Romijn

Docent dier

Ik krijg de kans mijn passie over dieren en hun gedrag te upgraden.
Dierentrainers Academie

In 2018 heb ik de keuze gemaakt om mezelf tijdens mijn huidige studie tot vakdocent dier te verdiepen in het gedrag van dieren. Op dat moment ben ik in contact gekomen met de Dierentrainers Academie van Toinny Lukken. Nu werk ik daar met veel kennis over dieren en ben ik docent dier bij Yuverta MBO Nijmegen en bij de DTA

Dier & Management

Voor mijn opleiding hbo-vakdocent dier heb ik de studie dier & management afgerond op Aeres MBO Barneveld. Hier heb ik veel praktijkervaringen opgedaan. Ook heb ik gewerkt met hulphonden bij de Martin Gaus Hondenschool, met verschillende diersoorten bij Landgoed Hoenderdaell en heb ik bij Stichting Leeuw mijn afstudeeropdracht gedaan. Dit heeft mijn kennis over dieren en hun gedrag verbreed.

Aeres Hogeschool Wageningen Vakdocent Dier

Ik ben afgestudeerd als vakdocent dier en geef ik hiernaast les op het mbo. Tijdens deze lessen ben ik vooral bezig met didactiek en pedagogiek. Het samenwerken met studenten is voor mij een grote passie en dit in combinatie te kunnen doen met het overdragen van kennis over dieren maakt de cirkel rond.