Volledige opleiding tot Expert Dierentrainer

Opleiding Expert Dierentrainer
Ga jij voor de volledige opleiding tot Expert Dierentrainer, inclusief de stage?
Dan ben je over twee jaar niet alleen een professional op het gebied van dieren trainen op een welzijns verhogend niveau, maar kun je direct rekening houden met een mooi voordeel!

Volledige opleiding Expert dierentrainer

Je kunt je op verschillende momenten in het jaar inschrijven, check hiervoor de startdata van Module1. Alle Modules zijn deeltijd; dus perfect te combineren met jouw baan in de dierenwereld, of als omscholing naar een nieuw vak.

Deze opleiding bestaat uit 4 modules en 1 stageperiode
Module 1 Dierentrainer. Kosten 1.695,00
Module 2 Ervaren Dierentrainer. Kosten 1.795,00
Module 3 Professioneel Dierentrainer. Kosten 1.895,00
Module 4 Expert Dierentrainer. Kosten 1.995,00
Stage Module 4. Kosten 395,00

TOTALE STUDIEKOSTEN
Wanneer je besluit om je in te schrijven voor de volledige opleiding, ontvang je 5% korting op de totaalprijs van €7.775,00. Dat is een korting van €388,75. Je betaalt dan in een keer € 7.385,25.

Uiteraard ontvang je het studiemateriaal zoals omschreven bij de modules, waaronder het boek: ‘Kapsonesmakrelen’ van Toinny Lukken. Alle kosten worden gedekt met het studiegeld behalve de reiskosten van en naar de praktijklocaties. Maar door de carpoolen kun je die kosten weer delen met een andere student.

Ben jij er klaar voor om zonder kapsones Expert Dierentrainer te worden en jouw kans te vergroten op een leuke baan in de dierenwereld? Schrijf je dan nu in!

(*Als je kiest voor deze optie is in termijnen betalen niet mogelijk gezien het feit dat je al korting krijgt.)

Meer informatie over

Volledige opleiding Expert dierentrainer

Visie
De Dierentrainers Academie is ervan overtuigd dat het trainen van dieren, naast educatie, conservatie, onderzoek en verrijking behoort tot een essentieel onderdeel van goede dierverzorging en zou moeten worden opgenomen in een goed gedragsmanagement.

Lees meer »

Herkansing
Mocht je onverhoopt een onvoldoende halen voor je theorie-examen en/of je scriptie, is het mogelijk deze te herkansen. Hieraan zijn administratiekosten verbonden van €75,00 per onderdeel. Je mag maximaal 1x herkansen. Mocht je daarna niet slagen is het mogelijk tegen de reguliere opleidingskosten de module over te doen.
Het DTA Netwerk

Heb je één of meerdere modules gevolgd of heb je het diploma Expert Dierentrainer behaald? Dan krijg je toegang tot het grote kennisnetwerk van de Dierentrainers Academie en haar partner Aeres Trainingscentre Barneveld.

Je wordt opgenomen als alumni van de Dierentrainers Academie. Je krijgt de mogelijkheid stagebegeleider te worden van nieuwe studenten en 1x per jaar organiseren we een bijscholingsdag. Daarnaast vergroot je jouw kans op een leuke baan in de dierenwereld!