Opleidingtot Expert Dierentrainer

Opleidingskosten inclusief 5% korting

€ 6.873,-

Opleiding

tot Expert Dierentrainer NIEUW nu ook in België

Volg de opleiding tot Expert Dierentrainer en ontvang 5% korting op het totaalbedrag!

De opleiding tot Expert Dierentrainer bestaat uit 4 modules te weten:

De opleiding is erkend door Aeres Barneveld, samenwerkingspartner van de Dierentrainers Academie. Bij goed gevolg sluit je iedere module af met een certificaat. Als je de hele opleiding met succes afrondt ontvang je het diploma ‘Expert Dierentrainer’. Alle certificaten en het diploma worden ondertekend door de directeuren van Aeres Barneveld en de Dierentrainers Academie.

Voor wie?

De opleiding is zeer geschikt als je professioneel actief bent in de dierenbranche maar ook als je ‘gewoon’ geïnteresseerd bent in dieren, hun gedrag en training. Je wordt onderdeel van een groot kennisnetwerk waarbij je je kunt onderscheiden! De kans op het vinden van een leuke baan in de dierenwereld ligt binnen handbereik, mede door het grote netwerk van de Dierentrainers Academie.

Hoe meld ik me aan?

Als je besluit de hele opleiding te gaan doen adviseren we je het pakket te nemen. Je kunt je dan inschrijven voor de volledige opleiding tot Expert Dierentrainer.

Pakketkorting van 5% op de totaalprijs

Bij inschrijving voor het volledige pakket krijg je 5% korting op de totaalprijs. Dit is toch al gauw een korting van 361,75 euro!

Bij inschrijving voor de volledige opleiding krijg je als welkomstgeschenk het studieboek ‘Kapsonesmakrelen en andere verhalen over het trainen van dieren’ door Janine Verschure en Toinny Lukken. Tevens een DTA tas, pen, clicker en beloningstasje.

Theorie- en praktijklessen

De theorielessen worden per module óf op woensdagavond, donderdagavond óf op vrijdagochtend gegeven. De praktijkdagen vinden hoofdzakelijk plaats op de zaterdagen.

Opleidingsduur

Als je besluit de hele mbo+ opleiding te volgen (4 modules oplopend naar hbo werk- en denkniveau) duurt deze, met tussenpozen, ongeveer 2 jaar. Dit is exclusief je stage (module 4). De modules bevatten gemiddeld 12 lesdagen en een stageperiode van 120 uur. 

Modules

De meeste modules worden verschillende keren per jaar gegeven. Hierdoor kun je op ieder door jou gewenst moment met je opleiding starten of eventueel een module overdoen.