Gedragstherapie voor
honden
Gedragstherapie voor
dierentuindieren
Gedragstherapie voor
kinderboerderij- en landbouwhuisdieren

Kynologisch Gedragstherapeut

Ik heb ruim 40 jaar ervaring in het trainen van allerlei soorten dieren en ben sinds 2007 gediplomeerd Kynologisch Gedragstherapeut. Daarnaast ben ik sinds 2004 Kynologisch Instructeur. Ik geef les aan je op basis van vertrouwen, samenwerking en respect. We vullen elkaar aan als het gaat om informatie over je hond en zijn welbevinden. Ik denk mee in de toekomstige processen en deel mijn ervaring en kennis met je met een vleugje humor.

Ik werk met open vizier, ben zeer ruimdenkend en toegankelijk op het gebied van het doorgeven van mijn kennis en zie jouw probleem als mijn uitdaging. Ik sta bekend als vriendelijk, kundig, open minded, creatief denkend en handelend, empathisch en ondernemend en schrik niet terug van een onverwachte situatie!

Ben jij op zoek naar hulp voor je hond? Neem dan contact met mij op via whatsapp of email.

Honden

Een hond als huisdier is niet meer weg te denken in onze samenleving. Het is een trouwe kameraad, speels en betrouwbaar. Goede communicatie tussen jou als eigenaar/verzorger en de hond is een must om plezierig naast en met elkaar te kunnen samenleven. Helaas gaat het ook wel eens mis en ondervind je hinder van het probleemgedrag van jouw hond. Deskundig advies en hulp zijn dan geboden om het gedrag van je hond om te buigen naar gewenst gedrag. Voor de samenleving maar zeker ook voor jullie zelf om het leven samen weer tot een plezier te maken.

Hierbij moet je denken aan vernielen, onzindelijkheid, niet alleen kunnen zijn, trekken aan de riem, ongehoorzaamheid, overmatig blaffen, angst en agressie zoals uitvallen naar andere honden of mensen. Op dat moment is het fijn als je hulp kunt krijgen van een gediplomeerde gedragstherapeut en dan het liefst een met veel ervaring en kennis en altijd op een diervriendelijke manier.

Hoe ziet een consult er uit?

Dierentuindieren

Het klinkt vreemd, gedragstherapie voor dierentuindieren, maar ook dierentuindieren kunnen wel eens ongewenst gedrag vertonen. Om het dierenwelzijn te waarborgen is het wenselijk dat je als dierenverzorger hulp kunt krijgen om dit op een diervriendelijke manier op te lossen. Veelal is het aanbieden van een korte training al voldoende om de angel uit het probleem te halen. Door mijn schat aan ervaring in het werken met dierentuindieren ben ik in staat in korte tijd verbeteringen aan te brengen, samen met jou als dierenverzorger.

Daarnaast is het trainen van dieren wetenschappelijk bewezen welzijnsverhogend en stressverlagend. Het geven van advies over gezondheidstrainingen is mijn stokpaardje.

Deze therapie is maatwerk. Ben jij op zoek naar hulp voor dierentuindieren? Neem dan contact met mij op via whatsapp of email.

Deze therapie is maatwerk. Ben jij op zoek naar hulp voor kinderboerderij- en/of landbouwhuisdieren? Neem dan contact met mij op via whatsapp of email.

Kinderboerderij- en/of landbouwhuisdieren

Kinderboerderij dieren en/of landbouwhuisdieren zijn nou niet de meest voorkomende dieren waar je als verzorger en/of eigenaar hulp voor inroept als het gaat om ongewenst gedrag.

Door mijn jarenlange ervaring in het trainen van velerlei dieren en als gediplomeerd gedragstherapeut kan ik hulp bieden en samen met jou kijken naar een oplossing om zo het welzijn van jouw kinderboerderij dier en/of landbouwhuisdier te verhogen.

Reviews

JetReviews unavailable for this source type