Uniek in Nederland

Uniek in Nederland!

Unieke opleiding in Nederland!

Deze opleiding is uniek in Nederland en draagt volledig bij aan het dierenwelzijn in de breedste zin van het woord. Het enorme netwerk van de Dierentrainers Academie helpt je tevens bij het vinden van een leuke baan in de dierenwereld. Vele studenten gingen je voor en hebben hun droom waargemaakt!

Theorie, praktijk en casestudies

De opleiding staat in het teken van theoretische kennis over dierengedrag en -training, praktische dierentraining en casestudies. Naast het eigen maken van de theorie, welke natuurlijk heel belangrijk om een goede diertrainer worden, bestaat er een ruime mogelijkheid je praktische vaardigheden te trainen. Je dient, voor aanvang van de volgende module, de vorige module met minimaal een voldoende afgerond te hebben.

Certificering

Indien je een module met minimaal een voldoende afrondt, krijg je een certificaat. Indien je onverhoopt besluit te stoppen of, na een herexamen helaas toch een onvoldoende haalt, krijg je een bewijs van deelname. Natuurlijk ben je vrij de module over te doen. Alle certificaten en bewijzen van deelname zijn ondertekend door de directeur van Aeres Barneveld en de directeur van de Dierentrainers Academie.

Welkomstgeschenk

Als welkomstgeschenk krijgt iedere student die zich inschrijft voor Module 1 Dierentrainer het studieboek ‘Kapsonesmakrelen en andere verhalen over het trainen van dieren’ van Janine Verschure en Toinny Lukken.

In je DTA-tas krijg je, naast een pen, ook twee onmisbare tools voor je diertrainingen op de verschillende interessante locaties. Een clicker en een mooi trainingstasje met magneetsluiting.