Werkwijze

Werkwijze

We geven les op basis van vertrouwen, samenwerking en respect. We vullen elkaar aan op dierspecifieke onderwerpen zoals verzorging, training en welzijn. We denken mee in de toekomstige processen op het gebied van dierenwelzijn. Vanuit het netwerk van de Dierentrainers Academie is het mogelijk met elkaar kennis en ervaringen te delen. We werken met open vizier, zijn zeer ruimdenkend en toegankelijk op het gebied van opleiden van dierenverzorgers/dierentrainers/het trainen van managers. Veranderprocessen zijn ons niet vreemd en zien we als een uitdaging. We staan bekend als vriendelijk, kundig, open minded, creatief denkend en handelend, empatisch en ondernemend en geven les met een vleugje humor.

Aeres MBO en Training Centre Barneveld

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is AERES-TRAINING-CENTRE-BARNEVELD-Horizontaal-rgb.png-drukker-1024x341.png

De Dierentrainers Academie is partner van Aeres MBO Barneveld en Aeres Training Centre Barneveld. Daardoor leer jij als student theorie en praktijk tussen ruim 2000 dieren op een groene campus. Aeres is de enige groene kennisinstelling in Nederland. De modulaire opleiding tot Expert Dierentrainer geeft certificaten en een diploma uit in samenwerking met het Aeres Training Centre. Deze is door de overheid erkend als opleider.