Robin Romijn

Personal assistant/trainer

Ik krijg de kans mijn passie over dieren en hun gedrag te upgraden.

Dierentrainers Academie

In 2018 heb ik de keuze gemaakt om mezelf tijdens mijn huidige studie tot vakdocent dier te verdiepen in het gedrag van dieren. Op dat moment ben ik in contact gekomen met de Dierentrainers Academie van Toinny Lukken. Nu, een paar jaar later, werk ik daar met veel liefde voor en kennis over dieren als Personal Assistant en dierentrainer.

Ik ondersteun Toinny met het geven van lessen, administratieve taken, het trainen van dieren, didactisch voorbereiden van lessen en verder alle voorkomende werkzaamheden. Door de nauwe samenwerking met Toinny en mijn aanwezigheid bij haar trainingen en lessen krijg ik de kans mijn passie over dieren en hun gedrag te upgraden.

Fotografie

In 2015 heb ik fotografie gestudeerd en heb nu een eigen bedrijf in fotografie. Met deze goede grafische basis kan ik de Dierentrainers Academie van dienst zijn. Daarnaast ondersteun ik in het beheer van onze social media en de studentenadministratie.

Dier & Management

Voor mijn opleiding hbo-vakdocent dier heb ik de studie dier & management afgerond op Aeres MBO Barneveld. Hier heb ik veel praktijkervaringen opgedaan. Ook heb ik gewerkt met hulphonden bij de Martin Gaus Hondenschool, met verschillende diersoorten bij Landgoed Hoenderdaell en heb ik bij Stichting Leeuw mijn afstudeeropdracht gedaan. Dit heeft mijn kennis over dieren en hun gedrag verbreed.

Aeres Hogeschool Wageningen Vakdocent Dier

Ik ben afgestudeerd als vakdocent dier en geef ik hiernaast les op het mbo. Tijdens deze lessen ben ik vooral bezig met didactiek en pedagogiek. Het samenwerken met studenten is voor mij een grote passie en dit in combinatie te kunnen doen met het overdragen van kennis over dieren maakt de cirkel rond.