Bijscholing voor het docentenkorps dier en gedrag

Bijscholing voor het docentenkorps dier en gedrag 

Vaak worden er veel eisen gesteld aan docenten die diergerichte vakken geven op scholen. Niet altijd heb je de parate kennis om ook daadwerkelijk dieren te kunnen trainen, zeker niet als het gaat om een verscheidenheid aan dieren. Maar het wordt wel van je verwacht! Buiten het feit dat je het zelf leuk vindt en aan de slag gaat, ben je vaak in dit vak aan het pionieren. Maar bij pionieren gaat er ook wel eens iets mis.. Soms loop je tegen een situatie aan waar je niet meteen een antwoord of oplossing voor weet te bedenken. Laat staan hoe je het over moet brengen op je leerlingen/studenten.

Hoe fijn is het als je je kunt bijscholen bij de Dierentrainers Academie!

     

Ondertussen heeft de Academie al verschillende bijscholingen diertraining voor docenten verzorgd. Helicon Velp, Helicon Nijmegen, Wellant College Houten en AOC Friesland zijn een aantal voorbeelden waarbij docenten graag gebruik maken van de kennis en kunde van de Dierentrainers Academie. Verschillende docenten hebben zelfs al een complete Module tot Dierentrainer gevolgd!

Te denken valt ook aan maatwerk. Het is aan jou wat je wilt leren! De trainingen kunnen bestaan uit een aantal uren tot een aantal dagen en kunnen zowel intern als extern gegeven worden. We verzorgen zelfs 1 daagse workshops in dierentuinen!

Ben je nieuwsgierig geworden wat de Dierentrainers Academie voor jou kan betekenen?
info@dierentrainersacademie.nl  06 23407033

Voor meer informatie over de workshops klik hier

Teambuilding

Misschien wil je graag een keer een teambuilding laten verzorgen door ons? Verschillende bedrijven gingen je voor en waren wild enthousiast!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met: info@dierentrainersacademie.nl  06 23 40 70 33.

 

Teambuiling docentenkorps AOC Friesland (VMBO groen Friesland):  poepscheppen bij de olifanten en de parkietenkooi verrijken in DierenPark Amersfoort.