Online Module 1 tot Assistent Dierentrainer

Online Module 1 Assistent Dierentrainer

Duur: 8 dagen.
Kosten: van 995,- voor 795,-
Herkansingstoets: 75,-
Je wordt opgeleid tot: Assistent Dierentrainer

We focussen ons nu op de online leeromgeving voor de eerstvolgende nieuwe Module 1 die start op zaterdag 16 mei aanstaande. Dit gaan we doen met een korting van maar liefst 200 euro omdat deze online gegeven gaat worden. Daardoor hebben we minder kosten en willen jullie daarvan mee laten profiteren. Op die manier wordt je opleiding tot Assistent Dierentrainer nog betaalbaarder!
We hebben gastdocent Bernice Muntz van de Konijnen Academie ook bereid gevonden haar les over het trainen van konijnen online te geven.

Hoe geven we les en wat is jouw voordeel?

We geven de volledige theorie online en zorgen daarnaast voor 2 volle praktijkdagen waarbij we gaan trainen met de katten, kippen en konijnen zodra Aeres MBO Barneveld hun deuren weer opent. Daarnaast uiteraard ook de gebruikelijke excursie naar het Dolfinarium Harderwijk waar we een kijkje achter de schermen krijgen en voldoende tijd om je vragen te laten beantwoorden door de trainers. Met andere woorden: 200 euro!! korting met als enige verschil dat je niet in het klaslokaal zit maar lekker bij jou thuis op de bank met je laptop op schoot!

Tijdens de online theorie lessen maak je kennis met de ethologie en al haar facetten. Je leert omgaan met hoe dieren leren en de eerste stappen te zetten naar het werken volgens een trainingsstappenplan. Het inzetten van de clicker tijdens de trainingen behoort tot de basisprincipes van dieren trainen en het herkennen van angst en stress signalen is heel belangrijk in deze module.

Bijzonderheden behorende bij online Module 1:
Excursie naar het Dolfinarium Harderwijk (zodra dit weer mogelijk is)
Online gastles door Bernice Muntz van de Konijnen Academie