Managementtrainingen

Managementtrainingen

Om meer inzicht te krijgen in je organisatie, de mensen erachter en de communicatie onderling weet de Dierentrainers Academie als geen ander de vergelijking te leggen tussen mens- en diergedrag. Op humoristische wijze laten we u kennismaken met de overeenkomsten van het gedag van mensen en dieren in het algemeen, hoe dieren ‘hun teams’ aansturen en wat de overeenkomsten zijn in organisaties waar mensen werken. Of je nu manager bent van een bedrijf of manager van dieren, er zijn meer onverwacht, confronterende overeenkomsten dan je denkt!

Hiervoor zoeken we vaak samenwerking met de Action Learning Academy. Action Learning maakt mensen vaardiger en organisaties wendbaarder in veranderings- en organisatieprocessen. Door gedrag van dieren te koppelen aan gedrag van mensen kan het wel eens een heel verrassende dag worden!


Uitreiking certificaat Action Learning Practitioner aan de Action Learning Academy

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met: info@dierentrainersacademie.nl  06 23 40 70 33

De Dierentrainers Academie is één van de sprekers op het congres:

Teamwork is topsport

Zelfsturende en zelforganiserende teams worden steeds vaker ingezet om te versnellen of te vernieuwen. Voor medewerkers en leidinggevenden rijst hierdoor de vraag wat dit betekent voor hun rol. Wordt deze kleiner, groter of verdwijnt deze en ontstaat er een nieuwe?

26 Maart 2020 | HILVERSUM

ANDERS KIJKEN, ANDERS LEREN, ANDERS DOEN

Tijdens dit congres worden de verschillende filosofieën en samenwerkingsprincipes uit business, sport, muziek, dierenwereld, etc. in elkaar geschoven en kun je ervaren wat hiervan de impact is op excellerend leiderschap en ijzersterk teamwork. Je krijgt praktische handvatten mee om direct in de eigen praktijk in te zetten.

Toinny Lukken Dierentrainers Academie
Thema: beter samenwerken door gedragstraining van dolfijnen 

https://www.teamworkistopsport.nl/#sprekers