Elvira Kosasi

Elvira is sinds 1998 werkzaam bij Ouwehands Dierenpark. Begonnen als roofdierenverzorger, daarna zeeleeuwentrainster, trainingscoördinator afdeling Edutainment, teamleider afdeling Edutainment, specialist zeeleeuwentraining en vaste invalskracht afdeling vogels. Momenteel is ze medewerker voedselkeuken en beheert ze de dienstkleding. Elvira is een sociaal persoon, leergierig, heeft oog voor detail en heeft een positieve instelling welke tijdens haar gastles duidelijk naar voren zullen komen.

Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd. Aan het MBO Agrarisch opleidingscentrum Alkmaar als beginnend beroepsbeoefenaar veehouderij. Daarna de opleiding Paraveterinair aan Aeres MBO Barneveld en van 2012 tot 2015 de opleidingen gedragstherapeut voor papegaaien en trainingsdeskundige voor dieren bij de Tinley Academie.

Ook heeft ze verschillende cursussen gevolgd. Gastgericht presenteren, trainingen gevolgd bij de vinpotigen in het Dolfinarium Harderwijk, haar certificaat gehaald ‘professional animal training’ van Ken Ramirez en erkend praktijkopleider aan Aeres MBO Barneveld.

Ze heeft stages gelopen bij een dierenopvangcentrum, in Amsterdam, een dierenkliniek in Lienden, een dierenspeciaalzaak in Amsterdam en een schapenboerderij op Texel.

 

Haar vrije tijd benut ze graag met haar gezin. Ook wandelt ze graag met haar honden in het bos. Ze houdt van koken en verrast daar graag haar vrienden mee!