Elvira Kosasih

Ik ben sinds 1998 werkzaam bij Ouwehands Dierenpark, begonnen als roofdierenverzorger, daarna zeeleeuwentrainster, trainingscoördinator afdeling Edutainment, teamleider afdeling Edutainment, specialist zeeleeuwentraining en vaste invalskracht afdeling vogels. Momenteel ben ik  medewerker voedselkeuken en beheer ik de dienstkleding. Ik ben een sociaal persoon, leergierig, heb oog voor detail en heb een positieve instelling, welke tijdens mijn gastles duidelijk naar voren zullen komen.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd: aan het MBO Agrarisch opleidingscentrum Alkmaar als beginnend beroepsbeoefenaar veehouderij, daarna de opleiding paraveterinair aan Aeres MBO Barneveld en van 2012 tot 2015 de opleidingen gedragstherapeut voor papegaaien en trainingsdeskundige voor dieren bij de Tinley Academie.

Ook heb ik verschillende cursussen gevolgd:  gastgericht presenteren, trainingen gevolgd bij de vinpotigen in het Dolfinarium Harderwijk, mijn certificaat gehaald ‘professional animal training’ van Ken Ramirez en erkend praktijkopleider aan Aeres MBO Barneveld.

Ik heb stages gelopen bij een dierenopvangcentrum, in Amsterdam, een dierenkliniek in Lienden, een dierenspeciaalzaak in Amsterdam en een schapenboerderij op Texel.

Mijn vrije tijd benut ik graag met mijn gezin, ook wandel ik graag met mijn honden in het bos. Ik  houd van koken en verras daar graag mijn  vrienden mee!