Voorstellen lezinghouders

VOORSTELLEN LEZINGHOUDERS

Sabrina Brando MSc

Onderwerp lezing:

De chimpansee die zijn nest maakt en naar de maan kijkt en de olifant die op het knopje drukt en de douche aanzet: verhalen over dierenwelzijn in de dierentuin.

Biografie
Sabrina houdt van verhalen vertellen en schrijven – in het bijzonder over dieren en de natuurlijke wereld, daarom loopt ze bijna altijd met een speldje “I love stories” op. Dit speldje zorgt voor veel mooie gesprekken en verhalen over dieren en veel andere onderwerpen, van mensen die ze op een conferentie ontmoet tot een passagier in een vliegtuig.

Sabrina Brando is directeur AnimalConcepts, maar haar favoriete functie is echter ‘I am in the business of animal happiness!’ De afgelopen 27 jaar werkte Sabrina in en met dierentuinen, aquaria, natuurcentra, opvangcentra en andere organisaties met betrekking tot dierenwelzijn en de mens-dier relatie. Sabrina heeft een BSc. in psychologie, een MSc. in ‘dierstudies’ en is op dit moment aan het promoveren bij de universiteit van Stirling in Schotland over het concept 24/7 dierenwelzijn.

Heb je een verhaal dat je wilt delen over het dier (de dieren) waar je om geeft, of een speciale vriendschap mee hebt? Een geweldige actie voor dieren of de planeet waar je bij betrokken bent/was, of iets anders ‘that makes your heart sing’ over dieren en de natuur, Sabrina wil graag van je horen!

 

Binnenkort volgen de andere lezinghouders met hun biografie!