Kennismakingsdag opleiding dierentrainer

Kennismakingsdag opleiding dierentrainer

Kosten 119,- voor de hele dag, compleet verzorgd.
(inclusief: koffie/thee/koek, een heerlijke lunch, hand-out, clicker en praktijk diertraining met de katten)

Mocht je je daarna inschrijven voor Module 1, krijg je het studieboek “Kapsonesmakrelen en andere verhalen over het trainen van dieren” als welkomstgeschenk.

Wanneer
vrijdag 29 maart 2019

Tweemaal per jaar organiseert de Dierentrainers Academie in samenwerking met Aeres Training Centre Barneveld een kennismakingsdag over de modulaire opleiding tot Expert Dierentrainer. Uit feedback is gebleken dat het een inhoudelijk goede opleiding is in een prettige, inspirerende leeromgeving, maar we kunnen ons best indenken dat het een hele stap is de opleiding te gaan volgen.

Om je een beetje een indruk te geven van de opleiding hebben we de Kennismakingsdag in het leven geroepen. Tijdens deze dag wordt je meegenomen in de leerstof en krijg je een beeld van de aangeboden theorie en de praktijktrainingen. Na een heerlijke lunch (koffie en thee is inbegrepen tijdens de pauzes) gaan we naar de cattery, de geitenstal, de kippenstal en nemen we een kijkje bij de konijnen en de knaagdieren. Met een aantal van deze dieren gaan we een training doen, zodat je ook een beeld krijgt van de praktijklessen.

De op deze dag verstrekte hand-out en clicker mag je houden. Na deze Kennismakingsdag heb je een goed beeld gekregen van de opleiding en hopen we natuurlijk dat je zo enthousiast bent geworden dat je je inschrijft voor de eerste Module die je opleidt tot Assistent Dierentrainer. Dit kan op de deze site onder het kopje ‘contact’ en dan bij ‘inschrijven’

De kosten voor een hele dag zijn 119 euro.

BTW wordt alleen berekent als je deze dag beroepsmatig wilt volgen of in de toekomst deze beroepsmatig wilt gebruiken. Volg je deze dag hobbymatig, dan is de gepubliceerde prijs echter verhoogd met 21% B.T.W.

Inschrijven? Dat kan!
klik hier om je meteen in te schrijven: http://dierentrainersacademie.nl/inschrijven-2/

Voor meer informatie kun je terecht bij de Dierentrainers Academie op info@dierentrainersacademie.nl of bellen met 06 23407033.